Over ons

InhouseManagement BV is een netwerkonderneming met ervaren adviseurs en verandermanagers die samenwerken bij opdrachten voor de uitvoerende overheid, instellingen en het bedrijfsleven.

Van huis uit omvat de dienstverlening onder meer proces- en structuurverbetering en organisatieveranderingen 'inhouse' bij de klant. Daarbij gaat het ook om het aansturen van complexe processen, zoals aanbestedingen, en het tot stand brengen van 'turn arounds'.

Aan deze interim-activiteiten is in de loop van tijd de advisering van het MKB toegevoegd. Met name dga's blijken behoefte te hebben aan een onafhankelijke sparring partner voor het oplossen van strategische vraagstukken met betrekking tot innovatie, groei en bedrijfsoverdracht. Een logische stap, omdat een bedrijf zich beter laat verkopen in een solide uitgangspositie en wanneer het 'huis op orde' is.

Onder de naam 'IHM Humanizing Technologies' is InhouseManagement nu ook actief met het toepassen van humanoïde robots in de zakelijke dienstverlening en ouderenzorg.


Onze vaste kern stelt zich aan u voor
:

Pieter van der Meer

Ir Pieter van der Meer RAB

Brede ervaring, opgedaan in de maakindustrie, technische dienstverlening en overheidsbedrijven. Sedert 1990 als interim-manager actief, onder meer in het verbeteren van complexe organisaties waarin techniek en technologie de boventoon voeren. Klantgericht en goede onderhandelaar. Eveneens actief met strategische advisering van het MKB. Doorzetter met brede kennis van zaken. Weet mensen in beweging te krijgen.

 

Saskia van der Meer

Saskia van der Meer

Gedreven interim- en changemanager. Benadert zaken vanuit een breed perspectief. Beschikt over een scherp analytisch vermogen. Bezit een onafhankelijke geest. Heeft strategisch en procesinzicht. Brengt, met een innovatiegerichte en lean aanpak, organisaties in beweging. Expert op het gebied van Change, HR, Operational Excellence, IT, programma- en projectmanagement. Gecertificeerd Scrum Master.

 

Kees van Tilburg

Drs Kees van Tilburg

Is ruim 20 jaar actief als consulting manager. Door zijn kundigheid en respect inmiddels vertrouweling van vele dga’s. Helpt de structuur van familiebedrijven te stroomlijnen. Begeleidt bedrijfsoverdrachten, inclusief waardebepaling. Heeft een reeks ‘turn arounds’ op zijn naam binnen de zakelijke en financiële dienstverlening, retail en groothandel.